Gratis Forsendelse Over Hele Verden

Data beskyttelse

Vi er glade for at du besøger vores websted og takker for din interesse. I det følgende vil vi informere dig om håndteringen af dine personoplysninger, når du bruger vores websted. Personoplysninger er alle data, som du kan identificeres personligt med.

Den person, der er ansvarlig for databehandlingen på dette websted i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) er Konstantinos Paltoglou, COSTABOARD, Wilhelminenhofstr. 92, 12459 Berlin, Tyskland, Tlf .: +49 (0) 1625221414, E-mail: contact@costaboard.com. Den person, der er ansvarlig for behandling af personoplysninger, er den fysiske eller juridiske person, der alene eller i fællesskab med andre beslutter formålene og midlerne til behandling af personoplysninger.

Af sikkerhedsmæssige årsager og for at beskytte overførsel af personoplysninger og andet fortroligt indhold (f.eks. Ordrer eller henvendelser til den ansvarlige) bruger dette websted en SSL eller. TLS -kryptering. Du kan genkende en krypteret forbindelse ved tegnstrengen "https: //" og låsesymbolet i din browserlinje.

Hvis du kun bruger vores websted til informationsformål, dvs. hvis du ikke registrerer eller på anden måde giver os oplysninger, indsamler vi kun data, som din browser sender til vores server (såkaldte "serverlogfiler"). Når du besøger vores websted, indsamler vi følgende data, som er teknisk nødvendige for, at vi kan vise webstedet til dig:

Vores besøgte websted Dato og klokkeslæt på tidspunktet for adgang Mængde data, der sendes i bytes Kilde / reference, hvorfra du kom til siden Browser anvendt Brugt operativsystem brugt IP -adresse (hvis relevant: i anonym form)

Behandlingen finder sted i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1 lit. f GDPR på grundlag af vores legitime interesse i at forbedre stabiliteten og funktionaliteten af vores websted. Dataene videregives eller bruges ikke på anden måde. Vi forbeholder os dog retten til at kontrollere serverlogfilerne med tilbagevirkende kraft, hvis der er konkrete tegn på ulovlig brug.

Værten er Shopify. Vi bruger butiksystemet til tjenesteudbyderen Shopify International Limited, Victoria Buildings, 2. sal, 1-2 Haddington Road, Dublin 4, D04 XN32, Irland ("Shopify") med det formål at hoste og vise onlineshoppen på grundlag af en behandling på vores vegne. Alle data indsamlet på vores websted behandles på Shopifys servere. Som en del af de ovennævnte Shopify -tjenester kan data også behandles yderligere på vegne af Shopify Inc., 150 Elgin St, Ottawa, ON K2P 1L4, Canada, Shopify Data Processing (USA) Inc., Shopify Payments (USA) Inc. eller Shopify (USA) Inc. I tilfælde af at data overføres til Shopify Inc. i Canada, garanterer Europa -Kommissionens tilstrækkelige afgørelse det passende databeskyttelsesniveau. Yderligere oplysninger om databeskyttelse fra Shopify findes på følgende websted: https://www.shopify.de/legal/datenschutz
Yderligere behandling på andre servere end dem, der er nævnt ovenfor af Shopify, finder kun sted inden for de rammer, der kommunikeres nedenfor.

For at gøre besøget af vores websted attraktivt og for at muliggøre brug af visse funktioner bruger vi såkaldte cookies på forskellige sider. Disse er små tekstfiler, der er gemt på din enhed. Nogle af de cookies, vi bruger, slettes igen efter browsersessionens afslutning, dvs. efter at du lukker din browser (såkaldte sessionscookies). Andre cookies forbliver på din enhed og gør det muligt for din browser at blive genkendt næste gang du besøger (såkaldte persistente cookies). Hvis der indstilles cookies, indsamler og behandler de visse brugeroplysninger, f.eks. Browser- og placeringsdata samt IP -adresseværdier på individuelt grundlag. Vedvarende cookies slettes automatisk efter en bestemt periode, hvilket kan variere afhængigt af cookien. Varigheden af den respektive cookielagring findes i oversigten over cookieindstillingerne i din webbrowser.

I nogle tilfælde bruges cookies til at forenkle bestillingsprocessen ved at gemme indstillinger (f.eks. Huske indholdet i en virtuel indkøbskurv til et senere besøg på webstedet). Hvis personoplysninger også behandles af de individuelle cookies, vi bruger, finder behandlingen sted i henhold til artikel 6, stk. 1 lit. b GDPR, enten for kontraktens gennemførelse, i henhold til artikel 6, stk. 1 lit. i henhold til art. 6 Punkt 1 lit. f GDPR for at beskytte vores legitime interesser i den bedst mulige funktionalitet på webstedet og et kundevenligt og effektivt design af sidebesøget.

Bemærk, at du kan indstille din browser, så du er informeret om indstillingen af cookies og individuelt kan beslutte, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt. Hver browser adskiller sig fra den måde, den administrerer cookieindstillinger på. Dette er beskrevet i hjælpemenuen i hver browser, som forklarer, hvordan du kan ændre dine cookieindstillinger. Du kan finde disse til den respektive browser under følgende links:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=da
Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/sfri11471/mac
Opera: https://help.opera.com/de/latest/web-preferences/#cookies

Bemærk, at hvis du ikke accepterer cookies, kan funktionaliteten af vores websted være begrænset.

Når du kontakter os (f.eks. Ved hjælp af kontaktformularen eller e -mailen), indsamles personoplysninger. Hvilke data der indsamles i tilfælde af en kontaktformular, kan ses fra den respektive kontaktformular. Disse data gemmes og bruges udelukkende med henblik på at besvare din anmodning eller for at etablere kontakt og den tilhørende tekniske administration. Det juridiske grundlag for behandling af disse data er vores legitime interesse i at besvare din anmodning i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1 lit. f GDPR. Hvis din kontakt er rettet mod at indgå en kontrakt, er det yderligere retsgrundlag for behandling art. 6, stk. 1 lit. b GDPR. Dine data vil blive slettet, efter at din anmodning er blevet behandlet. Dette er tilfældet, hvis det ud fra omstændighederne kan udledes, at det pågældende spørgsmål er endeligt afklaret og forudsat at der ikke er lovbestemte krav til opbevaring.

I overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra b), i GDPR, vil personoplysninger fortsat blive indsamlet og behandlet, hvis du giver dem til os til gennemførelse af en kontrakt eller ved åbning af en kundekonto. Hvilke data der indsamles, kan ses fra de respektive inputformularer. En sletning af din kundekonto er til enhver tid mulig og kan gøres ved at sende en besked til ovenstående adresse på den ansvarlige person. Vi gemmer og bruger de data, du giver, til at behandle kontrakten. Efter at kontrakten er fuldstændigt behandlet, eller din kundekonto er blevet slettet, blokeres dine data under behørig hensyntagen til skatte- og kommercielle opbevaringsperioder og slettes, efter at disse perioder er udløbet, medmindre du udtrykkeligt har givet samtykke til videre brug af dine data, eller vi forbeholder sig retten til yderligere brug af dine data som tilladt ved lov.

Tilmelding til vores e-mail nyhedsbrev. Hvis du tilmelder dig vores e-mail-nyhedsbrev, sender vi jævnligt oplysninger om vores tilbud. De eneste obligatoriske oplysninger til afsendelse af nyhedsbrevet er din e -mail -adresse. Tilvejebringelse af yderligere data er frivillig og bruges til at kunne henvende dig personligt. Vi bruger den såkaldte dobbelt opt-in procedure til at sende nyhedsbrevet. Det betyder, at vi kun sender dig et e-mail-nyhedsbrev, hvis du udtrykkeligt har bekræftet over for os, at du accepterer at modtage nyhedsbrevet. Vi sender dig derefter en bekræftelses-e-mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte, at du vil modtage nyhedsbrevet fremover ved at klikke på et tilsvarende link.

Ved at aktivere bekræftelseslinket, er du give os dit samtykke til brug af dine personoplysninger i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, gemmer vi din IP-adresse, der er indtastet af internetudbyderen (ISP) samt dato og tidspunkt for registrering for at kunne spore eventuel misbrug af din e-mail-adresse på et senere tidspunkt i tide. De data, vi indsamler ved tilmelding til nyhedsbrevet, bruges udelukkende med det formål at annoncere via nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved hjælp af linket i nyhedsbrevet eller ved at sende en besked til den ansvarlige person, der er nævnt ovenfor. Når du har afmeldt dig, slettes din e-mail-adresse straks fra vores nyhedsbrevs distributionsliste, medmindre du udtrykkeligt har givet samtykke til videre brug af dine data, eller vi forbeholder os retten til at bruge data ud over dette, hvilket er tilladt ved lov og om hvilke vi vil informere dig i denne erklæring.

Nyhedsbrev afsendelse via MailChimp.
Vores e-mail nyhedsbreve sendes via den tekniske tjenesteudbyder The Rocket Science Group, LLC d / b / a MailChimp, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA (http://www.mailchimp.com/), som vi videregiver de data, du har givet, da du tilmeldte dig nyhedsbrevet. Denne overførsel finder sted i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1 lit. f GDPR og tjener vores legitime interesse i at bruge et effektivt, sikkert og brugervenligt nyhedsbrevssystem. Bemærk, at dine data normalt overføres til en MailChimp -server i USA og gemmes der.
MailChimp bruger disse oplysninger til at sende og statistisk evaluere nyhedsbrevet på vores vegne. Til evalueringen indeholder de afsendte e-mails såkaldte web-beacons eller tracking-pixels, der repræsenterer en-pixel billedfiler, der er gemt på vores websted. På denne måde kan det afgøres, om en nyhedsbrevsmeddelelse er blevet åbnet, og hvilke links der er klikket på. Ved hjælp af web-beacons opretter Mailchimp automatisk generelle, ikke-personlige statistikker om reaktionsadfærden på nyhedsbrevskampagner. På grundlag af vores legitime interesse i den statistiske evaluering af nyhedsbrevskampagnerne for at optimere annoncekommunikation og bedre fokus på modtagerinteresser, indsamler web -beacons i henhold til artikel 6, stk. 1 lit f GDPR, også data fra den respektive nyhedsbrevsmodtager ( e -mail -adresse, tidspunkt for hentning, IP -adresse, browsertype og operativsystem) og brugt. Disse data gør det muligt at drage individuelle konklusioner om nyhedsbrevsmodtageren og behandles af Mailchimp til den automatiske generering af statistik, der viser, om en bestemt modtager har åbnet en nyhedsbrev.
Hvis du deaktiverer dataanalysen til statistiske evalueringsformål, skal afmelde nyhedsbrevet. MailChimp kan også bruge disse data i henhold til artikel 6, stk. 1 lit. for at afgøre, fra hvilke lande modtagerne kommer. MailChimp bruger ikke dataene fra vores nyhedsbrevsmodtagere til at skrive dem ned eller videregive dem til tredjeparter.
For at beskytte dine data i USA har vi en databehandlingsaftale med MailChimp baseret på standardkontraktbestemmelserne i Europa -Kommissionen for at muliggøre overførsel af dine personoplysninger til MailChimp. Hvis du er interesseret, kan denne databehandlingskontrakt ses på følgende internetadresse: https://mailchimp.com/legal/data-processing-addendum/
Du kan se MailChimps databeskyttelsesbestemmelser her:
https: // mailchimp. com / legal / privacy /

Afsendelse af nyhedsbrev via Shopify -e -mail. Vores e-mail nyhedsbreve sendes via Shopify Email, en service fra Shopify International Limited, Victoria Buildings, 2. sal, 1-2 Haddington Road, Dublin 4, D04 XN32, Irland (“Shopify”), hvortil vi sender dit Pass-on de oplysninger, der er givet ved tilmelding til nyhedsbrevet. Denne overførsel finder sted i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1 lit. f GDPR og tjener vores legitime interesse i at bruge et effektivt, sikkert og brugervenligt nyhedsbrevssystem. De data, du indtaster med det formål at modtage nyhedsbrevet (f.eks. E -mail -adresse), gemmes generelt på Shopifys servere i EU. Som en del af de førnævnte Shopify -tjenester kan data også sendes til Shopify Inc., 150 Elgin St, Ottawa , ON K2P 1L4, Canada, som Shopify Data Processing (USA) Inc., Shopify Payments (USA) Inc. eller Shopify (USA) Inc. I tilfælde af at data overføres til Shopify Inc. i Canada, garanterer Europa -Kommissionens tilstrækkelige afgørelse det passende databeskyttelsesniveau.

Shopify bruger disse oplysninger til at sende og statistisk evaluere nyhedsbrevet på vores vegne. Til evalueringen kan de sendte e-mails indeholde såkaldte web-beacons eller tracking-pixels, der repræsenterer en-pixel billedfiler, der er gemt på vores websted. På denne måde kan det afgøres, om en nyhedsbrevsmeddelelse er blevet åbnet, og hvilke links der er klikket på. Tekniske oplysninger registreres også (f.eks. Adgangstid, IP -adresse, browsertype og operativsystem). Dataene indsamles udelukkende i pseudonymiseret form og er ikke knyttet til dine andre personoplysninger; direkte personlig henvisning er udelukket. Disse data bruges udelukkende til statistisk analyse af nyhedsbrevskampagner. Resultaterne af disse analyser kan bruges til bedre at tilpasse fremtidige nyhedsbreve til modtagernes interesser. Hvis du vil gøre indsigelse mod dataanalysen til statistisk evalueringsformål, skal du afmelde nyhedsbrevet.

Desuden kan Shopify bruge disse data i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, lit. og optimering af service samt til markedsundersøgelsesformål, for eksempel at bestemme fra hvilke lande modtagerne kommer. Shopify bruger imidlertid ikke dataene fra vores nyhedsbrevsmodtagere til at skrive til dem selv eller til at videregive dataene til tredjemand.

Vi har indgået en ordrebehandlingsaftale med Shopify, som vi forpligter Shopify til at beskytte vores kunders data, og de må ikke videregive dem til tredjemand.

Du kan se Shopifys databeskyttelsesregler her: https://www.shopify.de/legal/datenschutz

Meddelelse om tilgængelighed af varer via e -mail. Hvis vi tilbyder vores valgmulighed i vores online butik udvalgte, midlertidigt utilgængelige artikler for at informere dig om tilgængelighedstidspunktet via e-mail, kan du registrere dig til vores e-mail-meddelelsestjeneste for varernes tilgængelighed. Hvis du tilmelder dig vores e-mail-meddelelsestjeneste for tilgængelighed af varer, sender vi dig en engangs-e-mail om tilgængeligheden af ​​den vare, du har valgt. De eneste obligatoriske oplysninger til afsendelse af denne meddelelse er din e -mail -adresse. Tilvejebringelse af yderligere data er frivillig og kan bruges til at kunne henvende dig personligt. Vi bruger den såkaldte dobbelt opt-in-procedure til at sende denne meddelelse. Det betyder, at vi kun sender dig en tilsvarende meddelelse, hvis du udtrykkeligt har bekræftet over for os, at du accepterer at modtage en sådan besked. Vi sender dig derefter en bekræftelses-e-mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte, at du ønsker at modtage en sådan meddelelse ved at klikke på et tilsvarende link.

Ved at aktivere bekræftelseslinket giver du os dit samtykke til brugen af dine personoplysninger i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR. Når du tilmelder dig vores e-mail-meddelelsestjeneste for tilgængelighed af varer, gemmer vi din IP-adresse, der er indtastet af internetudbyderen (ISP) samt dato og klokkeslæt for registrering for at forhindre mulig misbrug af din e-mail adresse på et senere tidspunkt for at kunne forstå. De data, vi indsamler ved registrering af vores e-mail-meddelelsestjeneste om varens tilgængelighed, bruges udelukkende med det formål at informere dig om tilgængeligheden af ​​en bestemt artikel i vores onlineshop. Du kan til enhver tid afmelde e-mail-meddelelsen om tilgængelighed af varer ved at sende en besked til den ansvarlige person, der er nævnt ovenfor. Når du har afmeldt dig, slettes din e-mail-adresse straks fra vores mailingliste, der er oprettet til dette formål, medmindre du udtrykkeligt har givet samtykke til videre brug af dine data, eller vi forbeholder os retten til at bruge data ud over dette, hvilket er tilladt af lov, og som vi informerer dig om i denne erklæring.

For at behandle din ordre arbejder vi sammen med følgende tjenesteudbyder, der helt eller delvist støtter os i udførelsen af indgåede kontrakter. Visse personoplysninger overføres til disse tjenesteudbydere i overensstemmelse med følgende oplysninger.

De af os indsamlede personoplysninger videregives til det transportfirma, der blev bestilt med leveringen som led i kontraktbehandlingen, for så vidt dette er nødvendigt for levering af varerne. Vi videregiver dine betalingsdata til det bestilte kreditinstitut som en del af betalingsbehandlingen, hvis dette er nødvendigt for betalingsbehandlingen. Hvis der bruges betalingstjenesteudbydere, informerer vi dig eksplicit om dette herunder. Retsgrundlaget for dataoverførsel er artikel 6, stk. 1, litra b, GDPR.

Overførsel af personoplysninger til forsendelsesudbyderen - Deutsche Post. Hvis varerne leveres af Deutsche Post (Deutsche Post AG, Charles-de-Gaulle-Straße 20, 53113 Bonn), vil vi give din e-mail-adresse i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a) GDPR, før varerne leveres til Deutsche Post med det formål at aftale en leveringsdato eller for at annoncere leveringen, forudsat at du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil i bestillingsprocessen. Ellers videregiver vi kun modtagerens navn og leveringsadresse til Deutsche Post med henblik på levering i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra b), i GDPR. Overførslen finder kun sted i det omfang, det er nødvendigt for varens levering. I dette tilfælde er forudgående koordinering af leveringsdatoen med Deutsche Post eller leveringsmeddelelsen ikke mulig.
Samtykket kan til enhver tid gives med virkning for fremtiden i forhold til ovenstående.

Tilbagekaldt af de ansvarlige eller mod Deutsche Post.
DHL:
Hvis varerne leveres af transporttjenesteudbyderen DHL (DHL Paket GmbH, Sträßchensweg 10, 53113 Bonn), giver vi din e-mail-adresse i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a) GDPR, før varerne leveres til formålet med at koordinere en leveringsdato eller leveringsmeddelelse til DHL, forudsat at du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil i bestillingsprocessen. Ellers videregiver vi kun modtagerens navn og leveringsadresse til DHL med henblik på levering i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra b), i GDPR. Overførslen finder kun sted i det omfang, det er nødvendigt for varens levering. I dette tilfælde er forudgående koordinering af leveringsdatoen med DHL eller leveringsmeddelelsen ikke mulig.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for ovennævnte ansvarlige eller over for transporttjenesteudbyderen DHL.

Brug af betalingstjenesteudbydere (betalingstjenester)

Klarna:
Hvis der vælges en Klarna -betalingstjeneste, behandles betalingen af Klarna Bank AB (publ) [https://www.klarna.com/de], Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige (i det følgende "Klarna"). For at muliggøre behandling af betalingen, dine personlige data (for- og efternavn, gade, husnummer, postnummer, by, køn, e -mail -adresse, telefonnummer og IP -adresse) samt data relateret til ordren (f.eks. fakturabeløb, artikel, leveringstype) videregivet til Klarna med henblik på identitet og kreditkontrol, forudsat at du udtrykkeligt har givet samtykke hertil i henhold til artikel 6, stk. 1 lit. a GDPR som en del af bestillingsprocessen . Du kan her se, hvilke kreditbureauer dine data kan videresendes til:
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_de/credit_rating_agencies
Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte score-værdier). For så vidt angår scoreværdier er inkluderet i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af scoreværdierne omfatter, men er ikke begrænset til, adressedata. Klarna bruger de modtagne oplysninger om den statistiske sandsynlighed for betalingsstandard til en afbalanceret beslutning om etablering, gennemførelse eller afslutning af kontraktforholdet.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at sende en besked til den person, der er ansvarlig for databehandlingen eller til Klarna. Klarna kan dog stadig være berettiget til at behandle dine personoplysninger, hvis dette er nødvendigt for kontraktlig betalingsbehandling.
Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med de gældende databeskyttelsesregler og i overensstemmelse med oplysningerne i Klarnas databeskyttelsesregler for registrerede med base i Tyskland https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/ 0/de_de/privacy
eller for registrerede med base i Østrig https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_at/privacy
behandlet.
- Paypal
Ved betaling via PayPal, kreditkort via PayPal, direkte debitering via PayPal eller - hvis tilbudt - "køb på konto" eller "betaling i rater" via PayPal, giver vi dine betalingsoplysninger til PayPal (Europe) Sarl et Cie, SCA, 22 - 24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (i det følgende "PayPal"), fortsæt. Overførslen finder sted i henhold til artikel 6, stk. 1 lit. b GDPR og kun i det omfang, det er nødvendigt for betalingsbehandling.
PayPal forbeholder sig retten til at foretage en kreditkontrol af betalingsmetodernes kreditkort via PayPal, direkte debitering via PayPal eller - hvis tilbudt - "køb på konto" eller "betaling i rater" via PayPal. Til dette formål kan dine betalingsdata videregives til kreditbureauer i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR på grundlag af PayPals legitime interesse i at fastslå din solvens. PayPal bruger resultatet af kreditkontrollen med hensyn til den statistiske sandsynlighed for misligholdelse med det formål at træffe afgørelse om levering af den respektive betalingsmetode. Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte score-værdier). For så vidt angår scoreværdier er inkluderet i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af scoreværdierne omfatter, men er ikke begrænset til, adressedata. Yderligere oplysninger om databeskyttelse, herunder de anvendte kreditbureauer, henvises til PayPals fortrolighedspolitik: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling af dine data ved at sende en besked til PayPal. PayPal kan dog stadig være berettiget til at behandle dine personoplysninger, hvis dette er nødvendigt for kontraktlig betalingsbehandling.
- Shopify -betalinger
Vi bruger betalingstjenesteudbyderen "Shopify Payments", 3. sal, Europa House, Harcourt Building, Harcourt Street, Dublin 2. Hvis du vælger en betalingsmetode, der tilbydes af betalingstjenesteudbyderen Shopify Payments, behandles betalingen af den tekniske service udbyder Stripe Payments Europe Ltd., 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin, Irland, til hvem vi sender de oplysninger, du har givet under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om din ordre (navn, adresse, kontonummer, bank kode, muligvis kreditkortnummer, fakturabeløb, valuta og transaktionsnummer) i henhold til artikel 6, stk. 1 lit. b GDPR. Dine data videregives kun med henblik på behandling af betalinger med Stripe Payments Europe Ltd. og kun i det omfang det er nødvendigt hertil. Du kan finde flere oplysninger om databeskyttelse på Shopify Payments på følgende internetadresse: https://www.shopify.com/legal/privacy.
Databeskyttelsesinformation om Stripe Payments Europe Ltd. findes her: https://stripe.com/de/privacy
- Stribet
Hvis du vælger en betalingsmetode fra betalingstjenesteudbyderen Stripe, vil betalingen blive behandlet af betalingstjenesteudbyderen Stripe Payments Europe Ltd., 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin, Irland, til hvem vi vil give oplysningerne og oplysninger, du har givet under bestillingsprocessen, videregiver din ordre (navn, adresse, kontonummer, bankkode, muligvis kreditkortnummer, fakturabeløb, valuta og transaktionsnummer) i henhold til artikel 6, stk. 1 lit. b GDPR. Dine data videregives kun med henblik på behandling af betalinger med betalingstjenesteudbyderen Stripe Payments Europe Ltd. og kun i det omfang det er nødvendigt hertil. Du kan finde flere oplysninger om Stripes databeskyttelse på webadressen https://stripe.com/de/privacy#translation.

Brug af Youtube -videoer.

Dette websted bruger YouTube -indlejringsfunktionen til at vise og afspille videoer fra udbyderen "YouTube", der tilhører Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google").

Her bruges den udvidede databeskyttelsesfunktion, som ifølge udbyderen ikke begynder at gemme brugeroplysninger, før video (erne) afspilles. Hvis afspilningen af integrerede YouTube -videoer startes, bruger udbyderen "YouTube" cookies til at indsamle oplysninger om brugeradfærd. Ifølge oplysninger fra "Youtube" bruges disse blandt andet til at optage videostatistik, forbedre brugervenligheden og forhindre misbrug. Hvis du er logget ind på Google, tildeles dine data direkte til din konto, når du klikker på en video. Hvis du ikke ønsker at blive tildelt din profil på YouTube, skal du logge ud, før du aktiverer knappen. Google gemmer dine data (selv for brugere, der ikke er logget ind) som brugsprofiler og evaluerer dem. En sådan vurdering foretages i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1 lit. Du har ret til at gøre indsigelse mod oprettelsen af disse brugerprofiler, selvom du skal kontakte YouTube for at udøve denne ret. Når du bruger YouTube, overføres personoplysninger muligvis også til serverne i Google LLC. komme i USA.
Uanset om de integrerede videoer afspilles eller ej, etableres der en forbindelse til Google -netværket hver gang dette websted åbnes, hvilket kan udløse yderligere databehandlingsoperationer uden for vores kontrol.

Yderligere oplysninger om databeskyttelse på "YouTube" findes i udbyderens databeskyttelseserklæring på: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy

Så vidt lovligt krævet, har vi indhentet dit samtykke til behandling af dine data beskrevet ovenfor i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne service i "Cookie Consent Tool", der findes på webstedet.

Brug af konverteringssporing i Google Ads: Dette websted anvender online annonceringsprogrammet "Google Ads" og, som en del af Google Ads, konverteringssporing af Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google "). Vi bruger tilbuddet om Google Ads til at henlede opmærksomheden på vores attraktive tilbud ved hjælp af reklamemateriale (såkaldt Google Adwords) på eksterne websteder. I forhold til dataene fra annoncekampagnerne kan vi bestemme, hvor vellykkede de enkelte annonceringstiltag er. Vores mål er at vise dig reklamer, der er interessante for dig, at gøre vores websted mere interessant for dig og opnå en rimelig beregning af de afholdte annonceringsomkostninger.

Konverteringssporingscookien indstilles, når en bruger klikker på en annonceannonce, der er placeret af Google. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din enhed. Disse cookies mister normalt deres gyldighed efter 30 dage og bruges ikke til personlig identifikation. Hvis brugeren besøger bestemte sider på dette websted, og cookien endnu ikke er udløbet, kan vi og Google se, at brugeren har klikket på annoncen og blev omdirigeret til denne side. Hver Google Ads -kunde modtager en anden cookie. Det betyder, at cookies ikke kan spores via webstederne for Google Ads -kunder. De oplysninger, der opnås ved hjælp af konverteringscookien, bruges til at generere konverteringsstatistik for Google Ads -kunder, der har valgt konverteringssporing. Kunderne finder ud af det samlede antal brugere, der har klikket på deres annonce og blev omdirigeret til en side med et konverteringssporingstag. De modtager dog ikke oplysninger, som brugerne kan identificeres personligt med. Hvis du ikke ønsker at deltage i sporing, kan du blokere denne brug ved at deaktivere Google -konverteringssporings -cookien i din internetbrowser under søgeordet "brugerindstillinger". Du vil så ikke blive inkluderet i konverteringssporingsstatistikken. Vi bruger Google Ads baseret på vores legitime interesse i målrettet annoncering i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1 lit. Ved brug af Google Ads overføres personoplysninger muligvis også til serverne i Google LLC. komme i USA.

Du kan finde flere oplysninger om Googles databeskyttelsesbestemmelser på følgende internetadresse: https://www.google.de/policies/privacy/

Du kan permanent gøre indsigelse mod indstilling af cookies ved hjælp af Google Ads-konverteringssporing ved at downloade og installere browser-plug-in fra Google, der er tilgængeligt på følgende link:
https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de

Bemærk, at visse funktioner på dette websted muligvis ikke kan bruges eller kun i begrænset omfang, hvis du har deaktiveret brugen af cookies.

Så vidt lovligt krævet, har vi indhentet dit samtykke til behandling af dine data beskrevet ovenfor i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne service i "Cookie Consent Tool", der findes på webstedet, eller alternativt følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.

Google Marketing Platform: Dette websted bruger online marketingværktøjet Google Marketing Platform fra operatøren Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland ("GMP").

GMP bruger cookies til at vise annoncer, der er relevante for brugere, til at forbedre rapporter om kampagneeffektivitet eller til at forhindre en bruger i at se de samme annoncer flere gange. Google bruger et cookie -id til at registrere, hvilke annoncer der vises i hvilken browser og kan dermed forhindre dem i at blive vist flere gange. Behandlingen finder sted på grundlag af vores legitime interesse i optimal markedsføring af vores websted i henhold til artikel 6, stk. 1 lit. f GDPR.

Derudover kan GMP bruge cookie-id'er til at registrere såkaldte konverteringer, der vedrører reklameanmodninger. Dette er f.eks. Tilfældet, når en bruger ser en GMP -annonce og senere ved hjælp af den samme browser ringer op til annoncørens websted og køber noget via dette websted. Ifølge Google indeholder GMP -cookies ingen personlige oplysninger.

På grund af de anvendte marketingværktøjer etablerer din browser automatisk en direkte forbindelse til Google -serveren. Vi har ingen indflydelse på omfanget og den videre brug af de data, der indsamles af Google ved brug af dette værktøj, og informerer dig derfor som følger i henhold til vores videnniveau: Ved at integrere GMP modtager Google de oplysninger, som du bruger relevant del af vores Har haft adgang til vores websted eller klikket på en af vores annoncer. Hvis du er registreret hos en Google -tjeneste, kan Google tildele besøget til din konto. Selvom du ikke er registreret hos Google eller ikke har logget ind, er der en mulighed for, at udbyderen finder ud af din IP -adresse og gemmer den. Når du bruger GMP, overføres personoplysninger muligvis også til serverne i Google LLC. komme i USA.

Hvis du vil gøre indsigelse mod deltagelse i denne sporingsproces, kan du deaktivere cookies til konverteringssporing ved at indstille din browser, så cookies fra domænet www.googleadservices.com blokeres (se https: // www. Google.de/settings /annoncer), hvorved denne indstilling slettes, hvis du deaktiverer dine cookies. Alternativt kan du få oplysninger om indstilling af cookies fra Digital Advertising Alliance på internetadressen www.aboutads.info og foretage de ønskede indstillinger. Endelig kan du indstille din browser, så du er informeret om indstillingen af cookies og individuelt beslutter, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt. Hvis du ikke accepterer cookies, kan funktionaliteten af vores websted være begrænset.

Du kan finde flere oplysninger om databeskyttelsesbestemmelserne i GMP fra Google på følgende internetadresse: https://www.google.de/policies/privacy/

Så vidt lovligt krævet, har vi indhentet dit samtykke til behandling af dine data beskrevet ovenfor i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge ovenstående mulighed for at gøre indsigelse.

Google (Universal) Analytics: Dette websted bruger Google (Universal) Analytics, en webanalysetjeneste leveret af Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Google (Universal) Analytics anvender såkaldte "cookies", som er tekstfiler, der er gemt på din computer, og som gør det muligt at analysere din brug af webstedet. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af dette websted (inklusive den forkortede IP -adresse) overføres normalt til en Google -server og gemmes der; de kan også overføres til Google LLC -serveren. komme i USA.
Dette websted bruger udelukkende Google (Universal) Analytics med udvidelsen "_anonymizeIp ()", som sikrer anonymisering af IP -adressen ved at forkorte den og udelukker direkte personlig reference. Som følge af forlængelsen vil din IP -adresse på forhånd blive forkortet af Google i medlemsstaterne i Den Europæiske Union eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde vil den fulde IP -adresse blive sendt til en Google LLC. Server i USA og forkortet der. I disse undtagelsestilfælde finder denne behandling sted i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR på grundlag af vores legitime interesse i den statistiske analyse af brugeradfærd til optimerings- og marketingformål.
På vores vegne vil Google bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af webstedet, til at udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og til at give os andre tjenester vedrørende webstedsaktivitet og internetforbrug. IP -adressen, der overføres af din browser som en del af Google (Universal) Analytics, fusioneres ikke med andre Google -data.
Du kan forhindre lagring af cookies ved at indstille din browsersoftware i overensstemmelse hermed. Vi vil dog gerne påpege, at du i dette tilfælde muligvis ikke kan bruge alle funktioner på dette websted i fuldt omfang. Du kan også forhindre Google i at indsamle de data, der genereres af cookien og vedrører din brug af webstedet (inklusive din IP-adresse) og fra at behandle disse data af Google ved at downloade browser-plug-in'et, der er tilgængeligt under følgende link og installere:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de
Som et alternativ til browserens plug-in eller i browsere på mobilenheder skal du klikke på følgende link for at angive en fravalgscookie, der forhindrer Google Analytics i at indsamle data på dette websted i fremtiden (kun denne fravalgscookie) fungerer i denne browser og kun for dette domæne. Hvis du sletter dine cookies i denne browser, skal du klikke på dette link igen): Deaktiver Google Analytics
Yderligere oplysninger om Google (Universal) Analytics findes her: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de
Så vidt lovligt krævet, har vi indhentet dit samtykke til behandling af dine data beskrevet ovenfor i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge ovenstående mulighed for at gøre indsigelse.

Hotjar (hotjar Ltd.): Dette websted bruger Hotjar -webanalysetjenesten fra Hotjar Ltd. Hotjar Ltd. er et europæisk selskab med base i Malta (Hotjar Ltd, Level 2, St Julians Business Center, 3, Elia Zammit Street, St. Julians STJ 1000, Malta, Europe Tel.: +1 (855) 464-6788).
Dette værktøj kan bruges til at spore bevægelser på de websteder, hvor Hotjar bruges (såkaldte varmekort). For eksempel kan det ses, hvor langt brugerne ruller, og hvilke knapper brugerne klikker på, og hvor ofte. Værktøjet kan også bruges til at få feedback direkte fra webstedsbrugere. På denne måde indhenter vi værdifuld information for at gøre vores websted endnu hurtigere og mere kundevenligt. Ovenstående analyse er baseret på vores legitime interesser i optimerings- og marketingformål og det interessebaserede design af vores websted i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f) GDPR. Når vi bruger dette værktøj, er vi særligt opmærksomme på beskyttelsen af dit personlig data. Så vi kan kun forstå, hvilke knapper du klikker på, og hvor langt de ruller. Områder på webstedet, hvor personlige data om dig eller tredjeparter vises, skjules automatisk af Hotjar og kan derfor aldrig spores.

Hotjar giver hver bruger mulighed for at forhindre brugen af Hotjar -værktøjet ved hjælp af et "Do Not Track Header", så der ikke registreres data om besøget på det respektive websted. Dette er en indstilling, der understøtter alle almindelige browsere i deres nuværende version. For at gøre dette sender din browser en anmodning til Hotjar om at deaktivere sporing af den respektive bruger. Hvis du bruger vores websted med forskellige browsere / computere, skal du konfigurere "Do Not Track-Header" separat for hver af disse browsere / computere.
Du kan finde detaljerede instruktioner med oplysninger om din browser på: https://www.hotjar.com/opt-out
Flere oplysninger om Hotjar Ltd. og via Hotjar -værktøjet findes på: https://www.hotjar.com
Databeskyttelseserklæringen fra Hotjar Ltd. findes på: https://www.hotjar.com/privacy

Så vidt lovligt krævet, har vi indhentet dit samtykke til behandling af dine data beskrevet ovenfor i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge ovenstående mulighed for at gøre indsigelse.

Vores websted bruger funktionerne i Google Ads Remarketing, med dette annoncerer vi dette websted i Googles søgeresultater samt på tredjepartswebsteder. Udbyderen er Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland (“Google”). Til dette formål placerer Google en cookie i browseren på din slutenhed, som automatisk muliggør interessebaseret annoncering ved hjælp af et pseudonymt cookie-id og baseret på de sider, du har besøgt. Behandlingen finder sted på grundlag af vores legitime interesse i optimal markedsføring af vores websted i henhold til artikel 6, stk. 1 lit. f GDPR.
Enhver yderligere databehandling vil kun finde sted, hvis du har aftalt med Google, at din internet- og appbrowserhistorik vil blive linket af Google til din Google -konto, og at oplysningerne fra din Google -konto vil blive brugt til at tilpasse reklamer, som du finder på internettet hensyn. I dette tilfælde, hvis du er logget ind på Google, mens du besøger vores websted, bruger Google dine data sammen med Google Analytics-data til at oprette og definere målgruppelister til remarketing på tværs af enheder. Til dette formål vil dine personlige data midlertidigt blive knyttet af Google til Google Analytics -data for at danne målgrupper. Når du bruger Google Ads Remarketing, overføres personoplysninger muligvis også til Google LLC -serverne. komme i USA.
Du kan permanent gøre indsigelse mod indstilling af cookies ved hjælp af Google Ads Remarketing ved at downloade og installere Google-browser-plug-in, der er tilgængeligt på følgende link:
https://www.google.com/settings/ads/onweb/
Yderligere oplysninger og databeskyttelsesbestemmelserne vedrørende reklame og Google kan ses her:
https://www.google.com/policies/technologies/ads/
Så vidt lovligt krævet, har vi indhentet dit samtykke til behandling af dine data beskrevet ovenfor i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne service i "Cookie Consent Tool", der findes på webstedet, eller alternativt følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.

Dette websted anvender teknologier fra LiveChat Software SA, al. Dębowa 3, 53-134 Wrocław, Polen (www.livechatinc.com) anonyme data indsamlet og gemt med henblik på webanalyse og til at betjene live chat-systemet, som bruges til at besvare forespørgsler om live support. Brugsprofiler kan oprettes ud fra disse anonymiserede data under et pseudonym. Cookies kan bruges. Cookies er små tekstfiler, der gemmes lokalt i cachen i den besøgendes internetbrowser. Cookies muliggør genkendelse af internetbrowseren. Hvis de indsamlede oplysninger er relateret til en person, behandles de i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f) GDPR på grundlag af vores legitime interesse i effektiv kundeservice og den statistiske analyse af brugeradfærd til optimeringsformål.
De data, der indsamles med LiveChat -teknologierne, vil ikke blive brugt til personligt at identificere den besøgende på dette websted og vil ikke blive flettet med personoplysninger om bæreren af pseudonymet uden den pågældende persons separat tilladelse. For at undgå lagring af LiveChat -cookies kan du indstille din internetbrowser, så cookies ikke længere kan gemmes på din computer i fremtiden, eller at cookies, der allerede er gemt, slettes. Hvis alle cookies slås fra, kan det dog betyde, at nogle funktioner på vores websted ikke længere kan udføres. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod indsamling og lagring af data med det formål at oprette en pseudonymiseret brugerprofil med virkning for fremtiden ved at sende os din indsigelse uformelt via e-mail til den e-mail-adresse, der er angivet i aftrykket.

Google reCAPTCHA: På dette websted bruger vi også reCAPTCHA -funktionen fra Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Denne funktion bruges primært til at differentiere, om et input foretages af en fysisk person eller er forkert foretaget af maskine og automatiseret behandling. Tjenesten omfatter afsendelse af IP -adressen og alle andre data, der kræves af Google til reCAPTCHA -tjenesten til Google, og udføres i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1 lit. for at undgå misbrug og spam. Når du bruger Google reCAPTCHA, overføres personoplysninger muligvis også til serverne i Google LLC. komme i USA.

Yderligere oplysninger om Google reCAPTCHA og Googles erklæring om databeskyttelse kan ses på: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

Så vidt lovligt krævet, har vi indhentet dit samtykke til behandling af dine data beskrevet ovenfor i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge ovenstående mulighed for at gøre indsigelse.

Google Kundeanmeldelser (tidligere Google Certified Dealer Program): Vi arbejder med Google som en del af programmet "Google Kundeanmeldelser". Udbyderen er Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland (“Google”). Dette program giver os mulighed for at få kundeanmeldelser fra brugere af vores websted. Efter at have foretaget et køb på vores websted, bliver du spurgt, om du vil deltage i en Google -e -mail -undersøgelse. Hvis du giver dit samtykke i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR, sender vi din e -mail -adresse til Google. Du modtager en e -mail fra Google Kundeanmeldelser, hvor du bliver bedt om at vurdere købsoplevelsen på vores websted. Den bedømmelse, du har indsendt, kombineres derefter med vores andre vurderinger og vises i vores Google Kundeanmeldelser -logo og i vores Merchant Center -betjeningspanel. Din bedømmelse bruges også til Google -sælgerbedømmelser. Som en del af brugen af Googles kundeanmeldelser kan personlige data også overføres til serverne i Google LLC. komme i USA.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at sende en besked til den person, der er ansvarlig for databehandlingen eller til Google.

Yderligere oplysninger om Googles databeskyttelse i forbindelse med programmet Google Kundeanmeldelser kan findes på følgende link: https://support.google.com/merchants/answer/7188525?hl=de

Du kan læse flere oplysninger om databeskyttelse af Google Seller Ratings på dette link: https://support.google.com/google-ads/answer/2375474

Google Oversæt: Dette websted bruger oversættelsestjenesten "Google Translate", der leveres af Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google") via en API -integration. Den browser, du bruger, opretter forbindelse til Googles servere, så oversættelsen automatisk vises i henhold til dit valg af et nationalt sprog. Google bruger såkaldte "cookies", som er tekstfiler, der gemmes på din computer, og som gør det muligt at analysere din brug af webstedet. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af dette websted (inklusive den forkortede IP -adresse) overføres normalt til en Google -server og gemmes der; de kan også overføres til Google LLC -serveren. komme i USA.
Hvis personoplysninger behandles, sker dette i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f) GDPR på grundlag af vores legitime interesse i barrierefri og universel adgang til vores websted.
Du kan finde flere oplysninger om Google Oversæt og Googles privatlivspolitik på: https://www.google.com/policies/privacy/
Så vidt lovligt krævet, har vi indhentet dit samtykke til behandling af dine data beskrevet ovenfor i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne service i "Cookie Consent Tool", der findes på webstedet.

Shopsync til Shopify: Dette websted bruger Shopify “Shopsync” -appen fra ShopSync LLC, PO Box 252, Jefferson City, TN 37760, USA.
Ved hjælp af ShopSync synkroniseres nyhedsbrevstjenesten "Mailchimp" med vores Shopify-konto på en sådan måde, at på den ene side opdateringer i Mailchimps e-mail-lister (f.eks. En fravalg af en nyhedsbrevsmodtager) automatisk gemmes på Shopify og på den anden side kan nye kontaktdata, der genereres ved indgåelse af kontrakter på Shopify, automatisk overføres til Mailchimps e -mail -lister.

I det første tilfælde finder databehandling sted i henhold til artikel 6, stk. 1 lit.

I det andet tilfælde, kun på grundlag af brugerens udtrykkelige samtykke i henhold til artikel 6, stk. 1 lit. (købsbeløb, tidspunkt og købsdato) overført til Mailchimp af ShopSync.

Data, der overføres på denne måde, gemmes eller bevares ikke af ShopSync efter synkronisering. Alle oplysninger, der er synkroniseret mellem Shopify og Mailchimp, overføres ved hjælp af Secure Socket Layer (SSL) -teknologi, og alle overførte oplysninger forbliver krypterede under synkroniseringsprocessen.

Synkroniseringsprocessen kræver, at oplysninger overføres over en sikker forbindelse til servere, der hostes af Amazon Web Services i USA.

Yderligere oplysninger om databeskyttelse af ShopSync findes her: https://shopsync.io/privacy-policy

Den gældende databeskyttelseslov giver dig omfattende databeskyttelsesrettigheder (oplysninger og interventionsrettigheder) over for den ansvarlige med hensyn til behandlingen af dine personoplysninger, som vi vil informere dig om herunder:

Ret til information i henhold til art. 15 GDPR: Du har især ret til oplysninger om dine personoplysninger behandlet af os, behandlingsformål, kategorier af de behandlede personoplysninger, modtagere eller kategorier af modtagere, som dine data har til været eller vil blive oplyst, den planlagte opbevaringsperiode eller kriterierne for fastlæggelse af opbevaringsperioden, eksistensen af en ret til korrektion, sletning, begrænsning af behandling, indsigelse mod behandling, klage til en tilsynsmyndighed, oprindelsen af dine data, hvis vi ikke indsamlede dem fra dig, forekomsten af automatiseret beslutningstagning, herunder profilering og om nødvendigt meningsfuld information om den involverede logik og omfanget og de påtænkte virkninger af en sådan behandling samt din ret til at blive informeret om garantierne i i overensstemmelse med art. 46 GDPR, når dine data videresendes i D rittländer findes; ret til korrektion i henhold til art. 16 GDPR: Du har ret til øjeblikkelig korrektion af forkerte data om dig og / eller færdiggørelse af dine ufuldstændige data, der er gemt af os; ret til sletning i henhold til art. 17 GDPR: Du har ret til at slette For at anmode om dine personoplysninger, hvis kravene i artikel 17, stk. 1, GDPR er opfyldt. Denne ret eksisterer imidlertid ikke særligt, hvis behandlingen er nødvendig for at udøve retten til ytrings- og informationsfrihed, for at opfylde en juridisk forpligtelse af hensyn til offentlig interesse eller for at gøre gældende, udøve eller forsvare juridiske krav; ret til begrænsning af behandling i henhold til art. 18 GDPR: Du har ret til at anmode om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses, så længe korrektheden af dine data, som du bestred, kontrolleres, hvis du nægter at slette dine data på grund af uacceptable databehandling og i stedet anmode om, at behandlingen af dine data begrænses, hvis du har brug for dine data til at hævde, udøve eller forsvare juridiske krav, efter at vi ikke længere har brug for disse data, efter at formålet er nået, eller hvis du har gjort indsigelse mod årsagerne til din særlige situation , så længe det endnu ikke er blevet bestemt, om vi er legitime grunde opvejer; ret til oplysninger i henhold til art. 19 GDPR: Hvis du har gjort gældende retten til korrektion, sletning eller begrænsning af behandling mod den ansvarlige, er den ansvarlige forpligtet til at informere alle modtagere, som personoplysningerne vedrører dig. er blevet afsløret, denne korrektion eller For at kommunikere sletning af data eller begrænsning af behandling, medmindre dette viser sig at være umuligt eller indebærer en uforholdsmæssig indsats. Du har ret til at blive informeret om disse modtagere Ret til dataportabilitet i henhold til art. 20 GDPR: Du har ret til at modtage eller overføre dine personoplysninger, som du har givet os i et struktureret, fælles og maskinlæsbart format at anmode en anden ansvarlig person, for så vidt dette er teknisk muligt; ret til at tilbagekalde samtykke givet i henhold til artikel 7, stk. 3, GDPR: Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandling af data med virkning for fremtiden . I tilfælde af tilbagekaldelse sletter vi de pågældende data med det samme, medmindre yderligere behandling kan baseres på et juridisk grundlag for behandling uden samtykke. Tilbagekaldelse af dit samtykke påvirker ikke lovligheden af den behandling, der udføres på grundlag af dit samtykke indtil tilbagetrækningspunktet; du har ret til at indgive en klage i henhold til art. 77 GDPR: Hvis du er af den opfattelse, at behandling af dine personoplysninger krænker GDPR, har du - med forbehold af andre administrative eller retsmidler - ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, især i medlemsstaten på dit bopæl, dit arbejdssted eller stedet for den påståede overtrædelse.

Ret til at gøre indsigelse

Hvis vi behandler dine personoplysninger som en del af en interesseafvejning baseret på vores overvejende legitime interesse, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling af årsager, der opstår fra din særlige situation med virkning for fremtiden.

Hvis du udøver din ret til at gøre indsigelse, stopper vi behandlingen af de pågældende data. Vi forbeholder os dog retten til yderligere behandling, hvis vi kan påvise tvingende legitime grunde til behandlingen, der opvejer dine interesser, grundlæggende rettigheder og grundlæggende frihedsrettigheder, eller hvis behandlingen tjener til at hævde, udøve eller forsvare juridiske krav.

Hvis dine personoplysninger behandles af os til direkte markedsføringsformål, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger vedrørende dig med henblik på sådan markedsføring. Du kan gøre indsigelsen gældende som beskrevet ovenfor.

Hvis du gør brug af din indsigelsesret, stopper vi behandlingen af de pågældende data til direkte markedsføringsformål.

Varigheden af opbevaring af personoplysninger er baseret på det respektive retsgrundlag, behandlingsformålet og - hvis det er relevant - yderligere baseret på den respektive lovbestemte opbevaringsperiode (f.eks. Kommercielle og skattemæssige opbevaringsperioder).

Ved behandling af personoplysninger på grundlag af udtrykkeligt samtykke i henhold til artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR, gemmes disse data, indtil den pågældende person tilbagekalder sit samtykke.

Hvis der er lovbestemte opbevaringsperioder for data, der behandles i forbindelse med juridiske eller lignende forpligtelser på grundlag af artikel 6, stk. 1 lit., og / eller vi ikke har nogen legitim interesse i yderligere opbevaring.

Ved behandling af personoplysninger på grundlag af art. 6 Stk. 1 lit. fremlægger bevis for behandlingen, der opvejer den registreredes interesser, rettigheder og friheder, eller behandlingen tjener til at hævde, udøve eller forsvare juridiske krav.

Ved behandling af personoplysninger med henblik på direkte reklame på grundlag af artikel 6, stk. 1 lit.

Medmindre andet er angivet i de andre oplysninger i denne erklæring om specifikke behandlingssituationer, vil lagrede personoplysninger ellers blive slettet, når de ikke længere er nødvendige til de formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden måde behandlet.

Suche

DA
DA